Skip to content

Privacy Policy

Privacy Policy Marlies Geypens - Bemiddeling Limburg

Versie 1.0 - 13/11/2019

We zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in onze diensten. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Verder leggen we uit hoe uw gegevens extra worden beschermd, hoe lang de gegevens worden bewaard en wat uw rechten zijn als gebruiker. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Marlies Geypens. U dient zich ervan bewust te zijn dat Marlies Geypens niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.
Marlies Geypens respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Deel 1 – Wie verzamelt uw gegevens?

De gegevens worden opgeslagen op beveiligde cloud servers in het beheer van Marlies Geypens of die van een derde partij (partners). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De gegevens van ons bedrijf vindt u terug op onze website en onderaan deze pagina.
Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd en werken volgens exact dezelfde privacyregels die ook wij toepassen op uw gegevens.

Deel 2 – Hoe verzamelt Marlies Geypens uw gegevens?

Wanneer u zich aanmeldt voor onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Marlies Geypens verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij van tevoren uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor heeft verkregen.

Via cookies verzamelen we gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Meer informatie over onze cookie policy vindt u terug op deze pagina.

Deel 3 – Met wie worden uw gegevens gedeeld

Marlies Geypens deelt uw gegevens niet met derden.

Deel 4 – Hoe worden uw gegevens beschermd?

Marlies Geypens werkt met een beveiligde SSL-verbinding. SSL, of eigenlijk TLS, herkenbaar aan HTTPS voor de url, is een techniek waarmee de verbinding tussen de bezoeker van een website en de server waar de website is ondergebracht wordt beveiligd middels zeer sterke encryptie. Er wordt altijd gedacht dat SSL alleen nodig is wanneer een bezoeker gegevens verstuurt via de website, maar SSL werkt twee kanten op. Met een SSL verbinding zorg je ervoor dat men niet kan meelezen met wat je naar de website verstuurt. Maar het voorkomt ook dat informatie die naar de website verstuurd wordt, of vanaf de website verzonden wordt, aangepast kan worden. Als website eigenaar wil je 100% zeker weten dat jouw bezoeker of klant datgene op jouw website te zien krijgt dat je er zelf hebt neergezet. Daarom is een veilige SSL verbinding voor iedere website een must.
We nemen regelmatig een back up van al onze gegevens en systemen. Zo beperken we de mogelijkheid van verlies van uw gegevens.

Deel 5 – Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

Marlies Geypens bewaart uw gegevens zolang deze nodig zijn voor het doel waarvoor deze verzameld werden of worden gebruikt. We houden hier ook rekening met het wettelijk karakter van de bewaartermijnen voor bijvoorbeeld de belastingwetgeving.

Deel 6 – Rechten voor u als gebruiker

  • Iedere gebruiker en bezoeker waarvan Marlies Geypens de gegevens verzamelt, heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.
  • De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.
  • De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden zolang dit niet in strijd is met het wettelijke karakter ervan.
  • De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.
  • Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.
  • De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.
  • De betrokkene heeft het recht om zijn persoonsgegevens aan een andere verantwoordelijke over te dragen.
  • De gebruiker heeft het recht om de automatische profilering te laten uitschakelen.

Deel 7 – Worden uw gegevens ook buiten de Europese Unie verwerkt?

Marlies Geypens werkt niet samen met bedrijven buiten de Europese Unie.

Deel 8 – geautomatiseerde besluitvorming (profilering)

Marlies Geypens maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming.

 

Cookies

Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste grote websites doen dit.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u die site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina's die u heeft bezocht en uw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat u die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen.

Van welke soorten cookies maken websites gebruik?

Functionele cookies

Functionele cookies zijn momenteel nodig om een website te laten werken. Een voorbeeld van een functionele cookie is het opslaan van de producten die de bezoeker in het winkelmandje plaatst. Ook als je ‘ingelogd blijven’ aanvinkt bij het inloggen, worden cookies geplaatst. Bij een later bezoek word je dan automatisch ingelogd, wat voor veel gebruikers erg prettig werkt. Deze voorbeelden vallen in de categorie functionele cookies. Voor het plaatsen van functionele cookies hoef je volgens de wet geen toestemming aan de bezoeker te vragen. Hierover moeten bezoekers wel geïnformeerd worden in een cookieverklaring.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Door middel van deze cookies krijgen eigenaars van websites inzicht in het gebruik van hun website. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd, maar er worden niettemin unieke gegevens opgevraagd. Met deze data kunnen websites geoptimaliseerd worden, waardoor je de gebruikerservaring voor bezoekers kunt verbeteren.

Voor analytische cookies die worden gebruikt om het verkeer op een website te analyseren, moet je vanaf 25/05/2018 toestemming aan de bezoeker te vragen. Voor het bijhouden van persoonsgerichte gegevens is toestemming vereist. Nadat een gebruiker geaccepteerd heeft dat cookies worden bijgehouden, mogen deze cookies worden geplaatst.

Tracking cookies

Tracking-cookies, ook wel marketingcookies, zijn cookies die binnen een domein of over verschillende domeinen gebruikt worden om surfgedrag van de bezoekers vast te leggen. Hiermee kunnen uiteindelijk gerichte aanbiedingen gedaan worden. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de remarketingcampagnes van Google AdWords. Niet alleen Google AdWords maakt gebruik van tracking-cookies, ook social media-accounts, nieuwsbrieven en partnersites maken gebruik van deze cookies.

Voor het bijhouden van persoonsgerichte gegevens is toestemming vereist. Nadat een gebruiker geaccepteerd heeft dat cookies worden bijgehouden, mogen deze cookies worden geplaatst.

Hoe gebruikt Marlies Geypens cookies?

rc::c | duur 1 sessie | google.com

Deze cookie wordt gebruikt voor video-advertenties. De cookie beperkt het aantal keren dat een bezoeker dezelfde video-advertentie te zien krijgt en waarborgt de relevatien van de video-advertenties.

wordpress_test_cookie | duur 1 sessie | bemiddelinglimburg.be

Deze cookie gaat na of uw browser cookies ondersteunt.

De informatie die de cookies verzamelen, wordt niet gebruikt om u te identificeren en wij delen de statistische gegevens niet met derden. Deze cookies worden ook niet voor andere dan de hierboven beschreven doeleinden gebruikt.

Hoe komt u meer te weten en wat kunt u met de cookies doen?

U kunt cookies altijd controleren en/of wissen. Meer hierover leest u op aboutcookies.org. U kunt alle cookies op uw computer wissen en u kunt uw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat u daarna uw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Cookies verwijderen

Cookies zijn doorgaans eenvoudig te verwijderen, en veel browsers bieden uitgebreide mogelijkheden om in te stellen hoe met cookies moet worden omgegaan. Hieronder staat voor een aantal veelgebruikte browsers beschreven hoe cookies kunnen worden verwijderd. Bedenk wel dat u na het verwijderen van cookies op sommige websites opnieuw uw voorkeuren zal moeten instellen of opnieuw moet inloggen. Ook kunnen bepaalde instellingen ten aanzien van cookies de werking van onze website beïnvloeden.

Cookies verwijderen in Internet Explorer: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/278835

Cookies verwijderen in Firefox: https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-verwijderen-gegevens-wissen-websites-opgeslagen

Cookies verwijderen in Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl

Cookies verwijderen in Safari: https://support.apple.com/kb/PH19214?locale=en_US&viewlocale=nl_NL

Vragen en klachten

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Marlies Geypens controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Marlies Geypens - Bemiddeling Limburg
Koerselsesteenweg 168
3582 Beringen
0494/33 11 66
marlies@bemiddelinglimburg.be